ORDER KAT SINI YA!

Nama:
No Telefon
Alamat:
Email Address:
Delivery a.Pos Ekspress = RM3 b.Pos Ekspress = RM3.50 c.Pos Ekspress A4 = RM4 d.Poslaju minimum = RM6.00 d.Kurier (sehingga 8kg) = RM10 E.Self Collect
Barang nak di order..Soalan?
This contact form was created by Freedback.
PENGUMUMAN!!

Sidang tergempar sekalian!!!

(Wah wah kecoh tul la 'minah' ni)

Blog Rosesenglish & Rosesharmony akan bercuti sementara coz nak merehatkan minda yang dah kusut masai ni....(start dari hari ini -27 mei sehingga 30 mei).Ada beberapa oder yang tak dapat saya poskan coz i'm very very the bizi a few days ni..(apa da bahasa,kamus elektronik pun pening nak translate)



Insya Allah pada yang sudah oda semalam dan hari ini harap tunggu minggu depan ye,baru dapat diposkan.

Sekian makluman dari saya..

Luv,
Kakmar
(Kengkawan Blogger semua yang sudi singgah silalah amik jangan malu-malu dong ahh..)

Salam Pagi Sabtu (rasanya inila n3 paling awal KakMar wat)
Buat semua Ibu-Ibu Penyayang sudi-sudikanlah mengambil award di bawah..ada 2 pilihan,nak amik salah satupun boleh nak 2-2 pun tak jadi masalah..

Ibu..Engkaulah Ratu Hatiku...
I love u My MUM

Sesape nak bagi suprise bolehla jenguk-jenguk blog ni ye..

(