ORDER KAT SINI YA!

Nama:
No Telefon
Alamat:
Email Address:
Delivery a.Pos Ekspress = RM3 b.Pos Ekspress = RM3.50 c.Pos Ekspress A4 = RM4 d.Poslaju minimum = RM6.00 d.Kurier (sehingga 8kg) = RM10 E.Self Collect
Barang nak di order..Soalan?
This contact form was created by Freedback.

Foto Aidilfitri 2010
Bersama keluarga tercinta
SALAM AIDILFITRI BUAT SEMUA RAKAN-RAKAN BLOGGER .MAAFKAN SEKIRANYA TERLANJUR DALAM BERBAHASA .BAGI RAKAN2 YANG SUDI JEMPUTLAH KE RUMAH (hari raya ke 5 dan seterusnya,insyaAllah ada kat rumah)

SEDIKIT PESANAN DARI AKAK:-
>>jangan terlalu gembira untuk menyambut raya,,takut terlupa apa yang sepatutnya dibawa pulang ke kampung,kalau boleh senaraikan barang-barang yg perlu dan penting agar tak membebankan kereta korang.

>>dapatkan rehat secukupnya supaya tak keletihan dalam perjalanan.mungkin perjalanan yg dekatpun akan mengambil masa berjam2 disebabkan jammed..

>>lastly n da most important thing...berhati-hati semasa memandu,jaga keselamatan anak bini,jika mengantuk berhentilah sekejap,pandu selamat jiwa selamat.


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN


Salam sayang...

kak mar
PENGUMUMAN!!

Sidang tergempar sekalian!!!

(Wah wah kecoh tul la 'minah' ni)

Blog Rosesenglish & Rosesharmony akan bercuti sementara coz nak merehatkan minda yang dah kusut masai ni....(start dari hari ini -27 mei sehingga 30 mei).Ada beberapa oder yang tak dapat saya poskan coz i'm very very the bizi a few days ni..(apa da bahasa,kamus elektronik pun pening nak translate)



Insya Allah pada yang sudah oda semalam dan hari ini harap tunggu minggu depan ye,baru dapat diposkan.

Sekian makluman dari saya..

Luv,
Kakmar
(Kengkawan Blogger semua yang sudi singgah silalah amik jangan malu-malu dong ahh..)

Salam Pagi Sabtu (rasanya inila n3 paling awal KakMar wat)
Buat semua Ibu-Ibu Penyayang sudi-sudikanlah mengambil award di bawah..ada 2 pilihan,nak amik salah satupun boleh nak 2-2 pun tak jadi masalah..

Ibu..Engkaulah Ratu Hatiku...
I love u My MUM

Sesape nak bagi suprise bolehla jenguk-jenguk blog ni ye..

(
Stiker Corak Bunga, hanya perlu tanggalkan dan terus tampal..
Harga RM3/pc



CODE:RB2-hampir sebesar tapak tangan dewasa
saiz: 6cm x14.6cm @ 5.7 inc x 2.3inc
QTY:3kuntum/pc


CODE:B (SLIM BORDER)
saiz: 1cm x13.6cm @ 5.2 inc x0.3inc
QTY:10 kuntum/pc


CODE:RPB
saiz: 12cm x4cm @ 5 inc x 2 inc
QTY:4 kuntum/pc


CODE:FB
Saiz:3 inc x 2.5 inc
QTY:6 kuntum/pc @ 3 set


CODE:RK
Saiz:3.7cm x 3.2cm @ 1.4inc x 1.7inc
QTY:16 kuntum/pc

PERCUTIAN KELUARGA
Vacation...Surabaya..Madiun...Yjogjakarta 18-22 Mac 2010
Lebih foto klik je cni
Glitter Words

SAIZ A4

RM15.00/PC
RM14.00/PC IF BUY 5PCS AND ABOVE
:::::::::::::::::::::::::::::::::


OD1


OD2


OD3

Kategori Bunga


SR101


SR102


SR102s


SR103


SR104


SR105


SR106


SR107


SR108


sr109


SR110

SR111


SR112

SR113





SR118

SR119

sr120


SR121


SR122


SR123


SR124


Kategori Buah-buahan


Y1


B1


P1

Kategori MIX n MATCH


WORDING


MM2


MM1



GRPA


GRPD


GRPE

CAR


Kategori TOPIARI
T1


T2


T3

Kategori HAIWAN

C1

C2


C3
(KATEORI HAIWAN PERLU DITEMPAH TERLEBIH DULU)


BC

Kategori Cupcakes

CC1