ORDER KAT SINI YA!

Nama:
No Telefon
Alamat:
Email Address:
Delivery a.Pos Ekspress = RM3 b.Pos Ekspress = RM3.50 c.Pos Ekspress A4 = RM4 d.Poslaju minimum = RM6.00 d.Kurier (sehingga 8kg) = RM10 E.Self Collect
Barang nak di order..Soalan?
This contact form was created by Freedback.

ASSALAMUALAIKUM.....yahhhh..selamat bertemu kembali di ruangan maya kita..tadi dah jenuh kakmar bersihkan sawang-sawang dan habuk-habuk kat blog ni..almaklumla dah lama tinggalkan dunia berblog ni..maunya tak bersawang.Jangankan blog ni je yang akak tinggalkan,aktiviti soping menyopin pun da lama akak tak buat (rugila tesco n giant sekejap).

Hari ni adalah hari ke 70 kakmar selepas melahirkan cahaya mata yang bongsu (?).Rasanya dah tak sabar nak kembali aktif menjual dan membeli belah di blog kengkawan..(hihi..tadi baru booked blouse dari Andakshoppe.


HARI IBU...starting pertama utk hari ni..
Mommy Love Package 1 Rm110biasa:Rm135
Pakej Cinta Mama 1

Mommy Love Package 2 Rm100biasa:Rm120
Pakej Cinta Mama 2
klik


0 comments: